آش ميوه 3
نوشته شده توسط : atefeh

آش ميوه

مواد لازم


? گوشت چرخ‌کرده، 500 گرم
? لوبيا قرمز، 200 گرم [خواص لوبيا]
? نخود، 200 گرم
? سبزي آش پاک‌شده، يک کيلوگرم
? پياز متوسط، 4 عدد [خواص پياز]
? آلوي خورشي، 200 گرم
? گوجه برقاني، 200 گرم
? آلبالو خشکه، 200 گرم
? برگه زردآلو، 200 گرم
? قيسي، 200 گرم
? برنج، 100 گرم
? گندم پوست‌گرفته، 200 گرم
? نمک و فلفل به ميزان لازم
? پودر نعناخشک، 2 قاشق سوپ‌خوري سرخالي [خواص نعنا]

(آموزش تهيه آش رشته  )

 

طرز تهيه آش ميوه


1) از شب قبل، نخود و لوبيا و همچنين برنج را در ظرف‌هاي جداگانه خيس کنيد.
? نکته: خيس‌کردن حبوبات براي کاهش تاثير نفاخ‌بودن آنهاست.
2) 2 عدد پياز را به صورت خلالي خرد کنيد و در قابلمه موردنظر براي آش، مقداري روغن بريزيد و پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي سرخ کنيد که کمي طلايي‌رنگ شود، سپس گوشت چرخ‌کرده را همراه مقداري نمک و فلفل به پيازداغ اضافه کرده و آن‌را در روغن سرخ کنيد.
3 ) آب لوبيا و نخود را خالي کرده و حبوبات را داخل قابلمه بريزيد. مقدار 3 ليوان آب به آن بيفزاييد و بگذاريد تا نخود و لوبيا بپزد.
در اين فاصله، گندم را در کاسه‌اي حاوي آب خيس کرده و يکي دوبار آب آن را عوض کنيد. بعد از اينکه حبوبات پخته شد، گندم را اضافه کنيد.
4 ) زمان اضافه‌کردن برنج و سبزي هنگامي است که گندم نيم‌پز شده باشد. پس از ريختن سبزي و برنج، در ظرف را بگذاريد و مدتي حرارت‌دادن را ادامه دهيد تا سبزي هم کاملا بپزد.
ي نکته: اگر در طول پخت سبزي، آب آش کم شد، به آن آب جوشيده اضافه کنيد.
5 ) در اين فاصله، ميوه‌‌هاي خشک را داخل کاسه‌اي بريزيد و پس از اضافه‌کردن مقداري آب سرد به آن، بگذاريد حدود نيم‌ساعت خيس بخورد.
بعد از اين مدت، ميوه‌ها را داخل آش بريزيد و حرارت اجاق‌گاز را کم کرده و مدتي صبر کنيد تا همه مواد خوب پخته شود و آش جابيفتد.
? نکته: اگر شما يا ديگر اعضاي خانواده‌تان طبعي شيرين‌پسند داريد، مي‌توانيد يک يا دو قاشق شکر نيز به آش بيفزاييد.
? براي تزئين روي آش:
در يک تابه کوچک مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد سپس نعنا را اضافه کنيد و کمي تفت دهيد.
از طرف ديگر 2 عدد پياز باقيمانده را به صورت خلالي خرد کرده و در مقداري روغن سرخ کنيد. بعد از آنکه آش را داخل کاسه ريختيد، ‌روي آن را با نعناداغ و پيازداغ تزئين کنيد.
? نکته: شما حتي مي‌توانيد مقداري از ميوه‌هاي خشک و حتي نخود و لوبياي پخته را به صورت جداگانه نگه داشته و براي تزئين روي آش از آنها هم استفاده کنيد.

 آش رشته , طرز تهيه آش رشته

 





:: بازدید از این مطلب : 54
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 21 بهمن 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: